fredag den 8. maj 2009

Uafhængighedserklæring


Jeg havde egentlig fået opbygget en udmærket statistik af at få nuttede kvindemennesker til at klippe mit hår for mig. Jeg havde lagt en sindrig plan for ikke at få brudt den stime.

Der er nemlig en pige hernede, der har anklaget mig for at være lettere sindssyg. Diagnoser er naturligvis ikke noget jeg bare lader hænge og dingle omkring mig. Planen lød derfor som følger: Først banke på hendes dør -- iført en saks i hånden -- og erklære en demonstration af mit sinds egentlige kapaciteter ved i van Goghs ånd at føre saksen op til mit højre øre.

Mit sinds placering omtrent midt på normalfordelingskurven ville demonstreres ved at jeg -- i stedet for at afklippe vitale lemmer -- klippede et tot hår af lige over mit øre.

Herefter er jeg ikke helt sikker på hvad der ville ske; jeg tænkte længe over det, og er ikke sikker på at jeg kunne få hende til at overtage saksen til ikke-blodige formål -- endsige være overbevist om at jeg var i besiddelse af et vaskeægte sunhedssind.

Jeg tænkte helt ind i weekenden, hvorefter jeg besluttede mig for at mit hår ikke kunne klare det i længden. Derfor udførte jeg en lille modifikation af ovennævnte stunt med kun min slof, Martha, som tilskuer. Hun påstår at mit selvklip ligner noget der er hevet ud af 80erne. Jeg er ueing; David Bowies "Heroes" udkom i 1977.

Pletterne i min pande er kakaoaflejeringer. De er nu slikket væk, men jeg medtager dem alligevel som dokumentation for mit psykiske velvære.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Hvad sagde jeg - kønt!!!
  Den lille krølle over øret - hvordan fik du den på plads?
  Jeg kan varmt anbefale en tur i chinatown - der retter de alle hårrødder til ganske små penge - de kan ikke mange frisyrer, men den de kan er kort :)

  SvarSlet
 2. Så euforiserende det end måtte lyde, er fri syre til nok så få penge vist ikke lige mig. Det kan da godt være at det er en del af stilen fra din ukontrollable 70/80er-ungdom, men der må være grænser!

  Krøllen bagtil er en del af en større manke. Jeg har basalt set ladet håret på den øverste stribe af hovedet værre, og ingen kinamand skal pille ved den. Jeg nægter at gå til frisør, man vinder intet, men taber til gengæld anstændighed, hår, tid og penge.

  SvarSlet
 3. Opdatering now!

  Hilsen den spanske kaot-horde(fedt udtryk)

  SvarSlet