tirsdag den 23. juni 2009

Pingviner parrer sig fjollet

Zoologisk have har jeg endnu ikke fået inspiceret. En mandag var jeg dog i teateret; Zajj havde lagt sig syg, så hun substituerede mig ind ved siden Wendy, Connie, Kirsten og Bess. Tre af pigerne var aldeles nydelige.

Men det gik op for mig at teateropholdet egentlig gjorde det ud for en zoologisk havetur. Nydelige, nuvel. Men nydelsen med lamsebamserne ville aldrig nå længere end sommerfugleflapren, flamengopinkhed eller søløveøjeømhed.

Med andre ord: Der var her tale om end anden art end min; reproduktion ville være utænkeligt.

Kære knuste kvindelæsere: Jeres køn er hermed ikke reduceret til et liv i et bur inskriperet "fodring af Tarjer forbudt". Slet ikke. Jeg mistænker det at være et udslag af den overfladesmerte der konstant knitrer i mine fingerspidser; men det er nu engang dybden i jeres øjne der tænder mig.

Sensualiteten savner jeg egentlig ikke synderligt. Den bliver fodret til mine nervebaner i overflod af at smyge mine fødder sagte mod vores overdådige planet.

Det eneste egentlige problemer jeg ser er at samfundet begynder at skule til mig når jeg genvinder min jomfruelighed, så snart udløbsdatoen indtræffer på den pakke kondomer jeg købte for over et år siden.

3 kommentarer:

  1. Du er ved at blive ret god til at skrive, mand.

    SvarSlet
  2. Mand, mand, mand, mand, mand, mand, mand, mand, mand, mand... du har ret!

    SvarSlet
  3. Jeg tror du tager fejl - jomfruer har alle dage været attrået.

    SvarSlet