fredag den 20. marts 2009

A brief moment

Jeg har et webcam. Til alt held er jeg endnu ikke i stand til at tage still-billeder med det; kunne jeg det ville jeg føle mig nødsaget til at fremvise resultatet af den indsigt jeg gjorde mig i et af de ENORME supermarkeder de har hernede.

Da jeg af en eller anden grund kun har fået pakket uldsokker, ville jeg egentlig bare have noget lidt mindre svedopsamlende at komme på fødderne når de ikke dingler frit og skoløse omkring.

'Dingler frit' er vist et meget godt link til at beskrive hvad der dernæst skete i supermarkedet; ved siden af sokkerne var nemlig underbukser. Tættere på underbukserne end sokkerne stod en skræmmende, manicure-balsameret, ekspeditrice -- som jeg ikke havde lyst til at indvie i hvad mine kønsdele svøbes i. Mens hun pakkede sine kinderæg (?!?), stirrede jeg intenst på de højst 3 forskellige slags sokker de havde; men brugte egentlig tiden til at overveje konceptet underbukser.

Der var en tid hvor ingenting var under kontrol nede i dem. Alene frasen 'bryster' kunne tvinge mig til stolen i en hel time for -- for alt i verden -- at undgå de pinlige bulefremvisninger. Overgangen til boxershorts virkede vist naturlig dengang; alle de seje drenge gjorde det. Og det var ret belejligt hurtigt og mere frit at kunne skifte position til mindre synlige steder i bukserne.

Siden dengang har jeg vist ikke rigtigt seriøst overvejet konceptet. Men da ekspedetricen havde pakket sine æg, stod det klart. Til mindre pris end et par kedelige boxershort, kunne man få 3 par farvestrålende bonds action bikini briefs.

Valget virkede oplagt: Sørgeligt nok er situationen dernede under væsentligt bedre kontrol nu, samtidig med at en af mine nyere passioner/perversioner er stramtsiddende tøj mod min krop.

Endelig kunne jeg -- da jeg kom hjem til mit spejl -- bekræfte at det vist ikke alene var optisk snyd at indpakningsmodellerne i action bikini briefs virker langt mere tiltrækkende end dem i boxershorts.

At jeg ikke kan få dem fremvist her betyder vist ikke at de er totalt gemt væk for omverdenen. I det grønne par action bikini briefs fandt jeg et lille uanseeligt klistermærke der bar det skræmmende budskab: 'inspected by 125'.

2 kommentarer:

  1. Waaaayyyyy too much information.

    SvarSlet
  2. /holder sig for ørerne

    nananananaanaaaa

    SvarSlet