fredag den 20. marts 2009

En dag på Church Street

Langs en af mine rulleskøjteture er der en klatremur, hvor jeg kan træne lidt bouldering med mine nyerhvervede klatresko -- endnu en stram beklædningsgenstand, der meget vel kan kombineres til et par robuste balletsko.

Nuvel, på vej derned overhørte jeg følgende samtale:

Mandestemme: "Move over you [her må bestemt være ment 'your' for at sætningen giver kontekstuel mening] dickhead"
Kvindestemme: "Oh, fuck you, you fucking wanker"

Der var bestemt opstemthed at spore i stemmerne, men jeg må tilstå at jeg ikke rent faktisk så orgiet finde sted. De eneste mennesker jeg kunne spotte i min nævær var en temmeligt lækker mandlig cyklist, og en bil med en lettere uattraktiv kvindelig medpassager. De passerede hinanden ganske tjept; så -- selvom jeg har en test af Melbournesernes sexuelle kapaciteter til gode -- ville det overraske mig om de var faktiske deltagere.

Konceptet en 'fucking wanker' pirrede min nysgærrighed en anelse. Ikke desto mindre; at spore ud fra samtalen må jeg nok tilstå at jeg trods alt er glad for at jeg ikke spottede den frivole eskapade. Jeg gør mit bedste for at assimilere mig til kulturen hernede, men man har vel sine grænser.

3 kommentarer:

  1. Øjøj, der er vist en der handler på threadless... Fik 5 tees med posten i går (yipiiie) - ærgrer mig nu også over, jeg ikke fik købt Science/body-t-shirten, så jeg kan være så hip som dig... you fucking wanker.

    SvarSlet
  2. hov, denher kommentar skulle sføli have været til "fuckforedrag", hvordan skete det lige...?

    SvarSlet
  3. Tja, når man kombinerer dette indlæg med det efterfølgende, så forstår man godt at du kan løbe ind i nogle sproglige problemer...... Så tag dog et engelskkursus! :)

    SvarSlet